Boven de €39,- gratis verzending I Geen retourkosten
Winkelwagen 0

Trimsalon

Dieren knipschaar nagelschaar shampoo en trim spullen

Alles voor het trimmen en verzorgen

Bij Luxorypets vind je de beste verzorgingsproducten voor honden, katten en alle andere huisdieren met een vacht.

Hier koopt u veilig en betrouwbaar met keuze uit een groot assortiment van hoge kwaliteit.


Wij hebben allerlei verschillende scharen en messen om de vacht van je huisdier mee te trimmen. Zo hebben we verschillende trimmessen beschikbaar. Ze zijn geschikt voor bijna elke vacht. Een trimmes is een hulpmiddel dat hoofdzakelijk wordt gebruikt bij het plukken van de vacht. Deze trimmessen kunnen worden gebruikt bij het uit wollen of bij het afwerken van de vacht.

Naast de trimmessen hebben we ook speciale scharen die geschikt zijn om de vacht te trimmen. Zo hebben we bijvoorbeeld effileerscharen, zowel aan één zijde getand of aan beide zijden getand. Wanneer je effileert maak je de vacht dunner en kort je deze in. Eenzijdige effilieerscharen worden gebruikt als coupe- of modelleerschaar. Geschikt om de dikke vacht dunner te laten lijken. Deze scharen zijn geschikt voor de onervaren mensen. De dubbelzijdige is aan te raden voor mensen die ervarener zijn in het knippen van de vacht. Deze is meer geschikt als uitdunschaar, om zo op een natuurlijk mogelijke manier in te korten.

 Categorieën

Verzorgingsproducten

Bestrijdingsartikelen

Electrische artikelen

Kammen en borstels

Halsbanden

Onderdelen

Shampoo

Scharen

Kleding

DiversenWil je jouw huisdier meer dan alleen trimmen van de vacht? Dan kun je wellicht een kijkje nemen bij onze tondeuses. Ben je echter op zoek naar artikelen om de vacht te verzorgen? Neem dan snel een kijkje bij deze productcategorie.