Boven de €39,- gratis verzending I Geen retourkosten
Winkelwagen 0

Katten

Kattenvoer krabpaal en speeltjes

 

Alles voor jouw kat

Luxory Pets heeft een breed assortiment aan kattenbenodigdheden en kwalitatief goed kattenvoer. Je vindt hier veel verschillende soorten merken en verschillende soorten krabpalen, kattenbakken, kattenbakvulling, kattenluiken, speelgoed en nog veel meer. 

Categorieën 

Droogvoer
Natvoer
Ontwormen
Ontvlooien & Teken
Oren
Gebit
Vachtverzorging
Kattenbakken
Kattenbakvulling
Uitloopmatten
Voer- & Drinkbakken
Speelgoed
Krabpalen & Meubels
Bedden, Manden & Kussens
Kattenluikjes
Vervoersboxen
Tuigjes & Harnassen

 

Kattenspullen en kattenaccessoires in de kattenwinkel van Luxory Pets

Wij bieden enkel de beste kwaliteitsproducten voor jouw kat, zoals enkel bakjes van keramiek en kwaliteitsvoeding om jouw kat in alle behoeftes te voorzien. Katten zijn het meest populair om als huisdier te houden, maar toch zien we regelmatig dat baasjes (én leveranciers) niet goed weten wat een kat echt nodig heeft. Hieronder lees je een checklist met de belangrijkste benodigdheden om een kat of kitten in huis te houden.

Kattenspullen en accessoires - Wat mag er in geen enkel kattenhuishouden ontbreken?

Kattenbomen/krabpalen en krabmeubels
Eén van de belangrijkste benodigdheden is een krabpaal. Er zijn veel verschillende soorten krabpalen, maar wij hebben enkel de besten eruit gezocht. Een krabpaal is nodig voor de kat om te vluchten, ontspannen, de nagels te krabben en op te spelen. Ook houden katten ervan om alles van boven te bekijken. Tip: Zet de krabpaal op een plek waar de kat veel kan bekijken, bijvoorbeeld vlakbij de plek waar jij altijd zit of voor een raam. 

  

Kattenmanden en kussens
Slaap is een belangrijke behoefte van elk dier, maar vooral katten houden ervan om op zachte mandjes en kussens uit te rusten. Er zijn veel mogelijkheden om je kat een perfecte bedje te bieden. Een kattenholletje biedt veel rust en veiligheid, terwijl op een kattenbed of kattenmand observeren makkelijk gaat. Let er altijd op of jouw kat voldoende ruimte heeft in of op zijn bedje. 

  

Speelgoed
Een spelend dier is een gezond dier. Speelgoed is belangrijk voor de kat om zich uit te kunnen leven, de zintuigen te trainen, om het lichaam in beweging te houden en om daarna heerlijk te kunnen slapen. Ook is het samen spelen met jouw kat erg goed voor de band. Er zijn veel verschillende soorten kattenspeeltjes, wij bieden een groot aanbod in de leukste speeltjes. 

  

Kattenbak en kattenvulling
Er zijn veel soorten kattenbakken en kattenbakvulling verkrijgbaar. Wij bieden enkel de soorten kattenbakvullingen waar mensen goede ervaringen mee hebben. Welk soort je kiest is afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uit gaat; wil je bijvoorbeeld dat het klontert, of juist niet? Wat betreft kattenbakken is het belangrijk dat de kat voldoende ruimte heeft om zich om te keren en dat de kattenbak uitgeruimd wordt. Zet de bak altijd op een rustige plek, waar weinig langsgelopen wordt. Je zou het niet denken, maar óók de kat die jou geen privacy geeft, heeft privacy nodig. 

  
Kattenvoer en water
Het gebeurt té vaak dat niet duidelijk is welk voer goed is. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij enkel het droogvoer uitgekozen waar alles in zit wat jouw kat nodig heeft. Wat betreft water is het belangrijk om iedere dag het water te verversen en om bakjes van keramiek of steen te gebruiken. In deze blog kun je hier meer over lezen. Mocht je een wat groter budget hebben is het een enorm goede keuze om voor een drinkfontein te gaan, katten houden van stromend water en drinken er ook meer van.