Boven de €39,- gratis verzending I Geen retourkosten
Winkelwagen 0

Honden

Alles voor honden, hondenvoer hondenmand en hondenspeeltjes

 

Alles voor jouw hond

Luxory Pets heeft een breed assortiment aan kwalitatieve hondenbenodigdheden. Je vindt hier veel verschillende soorten merken en verschillende soorten hondenspeelgoed, outdoor producten voor honden, hondenluiken en afsluithekken, hondenharnassen en nog veel meer. 

Categorieën 

Ontwormen
Onvlooien & Teken
Oren
Borstels & Kammen
Shampoo & Crèmespoeling
Gebit
Droogvoer
Voer- & Drinkbakken
Toiletartikelen
Speelgoed
Bedden, Manden & Kussens
Riemen, Tuigjes & Harnassen
Outdoor
Kleding, Droogdoeken & Bescherming
Hondenluiken & Afsluithekken
Draadkooien & Rennen

 

Hondenvoer en hondenspullen in de hondenwinkel van Luxory Pets

De hond is één van de oudste huisdieren die de mensheid houdt. Dit is niet voor niks, aangezien een hond veel meer is dan een huisdier: je zult hem of haar waarschijnlijk zien als een onderdeel van het gezin. Wij bieden de beste producten aan voor jouw trouwe viervoeter om hem of haar het beste leven te geven. 

 

Hondenspullen en accessoires - Wat mag er in geen enkel hondenhuishouden ontbreken?

Voer- en drinkbakken
Wij bieden alleen de beste producten aan voor honden, daarom verkopen wij geen materialen dat risico's kunnen vormen zoals plastic: wij kiezen ervoor om alleen keramiek en steen te verkopen om de groei van bacteriën tegen te gaan. Het enige waar jij op kunt letten is dat het water dagelijks ververst wordt en dat de voer- of drinkbak ruim genoeg is om uit te drinken.

 

Hondenbed en slaapplaats
Net zoals wij heeft jouw hond ook behoefte aan een zachte mand of bed om in uit te rusten en te slapen, bijvoorbeeld voor na het spelen of na een lange wandeltocht. Wij bieden een ruim assortiment aan hondenmanden en hondenbedden om het jouw hond zo comfortabel mogelijk te maken. Wil je liever dat jouw hond een eigen plek heeft 's nachts? Ga dan voor een hondenhok of hondenbench dat ruim genoeg is. Voor hulp bij het kiezen van de juiste maat verwijzen we je graag door naar deze blog over hondenmanden.

 

Hondenriem, hondenkleding en ongediertebestrijding
Wij bieden een ruim assortiment in kwalitatieve hondenriemen, hondenharnassen en hondentuigen. Alleen de allerbeste producten zijn uitgekozen, zodat het stevig en comfortabel genoeg is. Niet alleen een hondenriem is handig voor een wandeling, maar ook een regenjas of badjas kan handig zijn om jouw hond droog te houden of maken. Ook bieden wij een groot aanbod aan ongediertebestrijding: ontvlooien, ontwormen, oormijt en nog veel meer.

 

Hondenspeelgoed
Bij ons vind je alles om jouw hond blij en actief te houden. Ga je bijvoorbeeld voor een intelligentiespel om jouw hond mentaal uit te dagen, een knuffeltje om mee te apporteren of ga je liever voor een outdoor training product zoals een hordeset om jouw hond in beweging te houden?