Boven de €39,- gratis verzending I Geen retourkosten
Cart 0

Knaagdieren

Knaagdier konijn voer huisjes speeltjes manden

 

Alles voor jouw knaagdier

Luxory Pets heeft een breed assortiment aan kwalitatieve knaagdierbenodigdheden voor kleine dieren. Je vindt hier veel verschillende soorten merken en verschillende soorten knaagdierkooien, knaagdierbedden, knaagdiermanden, knaagdierkussens, knaagdiertuigjes & harnassen, speelgoed&huisjes en nog veel meer. We hebben onder andere producten voor hamsters, konijnen. chinchilla's en fretten.

Categorieën 

Voer- & Drinkbakken
Snacks
Bedden, Manden & Kussens
Vachtverzorging
Bodembedekking
Kooien & Hokken
Speelgoed & Huisjes
Vervoersboxen
Tuigjes & Harnassen
Bestrijdingsartikelen
Geneesmiddelen
Toiletartikelen
 

Knaagdiervoer en knaagdierspullen in de knaagdierwinkel van Luxory Pets

Het houden van knaagdieren neemt steeds meer af onder de Nederlandse bevolking, maar ze zijn nog steeds populair. Het zijn uitstekende groepsdieren en zeer sociaal. Veel kleine dieren/knaagdieren worden in kooien gehouden om te voorkomen dat ze ontsnappen. Wij bieden knaagdierkooien, knaagdieraccessoires en knaagdierspeelgoed voor dwergkonijnen, konijnen, cavia's, hamsters, ratten, fretten, chinchilla's en andere knaagdieren. 

Hooi, zaagsel en strooisel
Het is erg belangrijk dat jouw knaagdier altijd beschikking heeft tot hooi, aangezien het knaagdier hiermee de tanden gelijkmatig afslijt. Stro helpt om de hygiëne en netheid van de kooi te behouden. Er zijn veel verschillende soorten strooisel verkrijgbaar. 

 

Hokken en verblijfplaatsen Het is belangrijk om het dier genoeg ruimte te geven om in te bewegen. Wij bieden konijnenhokken, caviahokken, hamsterkooien en knaagdierrennen. Een ren wordt zeer aangeraden om het dier ook buiten te kunnen laten, en van het gras te kunnen genieten. 

 

Speelgoed en manden, bedden en kussens Ook voor knaagdieren en kleine dieren bieden wij de leukste en beste producten om mee te spelen en in te kunnen slapen. We verkopen onder andere knaagdiertunnels, speeltunnels, hangmatten, knaaghuizen en snuffelmatten.